Exclusiviteit en vakmanschap
Uiteraard kunt u kiezen voor een standaard interieur voor uw bedrijf. Maar net zoals uw producten en diensten uniek zijn - die worden immers door uw bedrijf geleverd of geproduceerd - zo gaat dit ook op voor uw smaak van interieur. Uw interieur dat uw bedrijf op dit terrein een unieke uitstraling geeft, uw visie, uw visitekaartje. U bent trots op uw bedrijf. Relaties die u bezoeken merken dat direct bij binnenkomst. Het team van ProfileTexim Interieurs begrijpt dat zeer goed en garandeerd exclusiviteit, hoge kwaliteit en vakmanschap. De interieurelementen zijn niet alleen mooi en passend in uw omgeving, maar ook toonbeelden van functionaliteit en ergonomie. Er wordt samengewerkt met architecten waarna vervolgens de productie en plaatsing in eigen beheer wordt uitgevoerd.

ProfileTexim Interieurs beperkt zich niet tot een bepaalde branche of markt. De fabricage van een passend winkelinterieur of kantoorinterieur betekent voor ons steeds opnieuw een prachtige uitdaging en staat daarbij garant voor vakmanschap en het leveren van hoge kwaliteit.
Maatwerk
Geen kantoor is identiek. ProfileTexim Interieurs levert interieurelementen op maat. Dit betekent dat van tevoren een gesprek met u wordt ingepland met de bij uw wensen passende ontwerper of architect, waarbij nauwkeurig op de beschikbare ruimte wordt gelet om het geheel functioneel te maken. Als de benodigde informatie verstrekt is, wordt een passend ontwerp voor u gemaakt. Dit ontwerp wordt vervolgens door de ontwerper met u besproken. Na uw goedkeuring en akkoord, wordt overgegaan tot het bestellen van de materialen en het produceren. Zodra alle elementen geproduceerd zijn, gaan wij over om het geheel bij u te plaatsen.

Heeft deze informatie uw interesse gewekt? Stuurt u ons een bericht, wij nemen dan spoedig contact met u op om ook uw wensen vorm te geven.
 

 

U wilt graag een nieuw interieur. Een nieuwe tafel, keuken of servieskast.
U let niet alleen op luxe en comfort.
U wilt ook iets persoonlijks, een eigen stijl en ontwerp.  

Uiteraard kunt u standaard interieur voor uw bedrijf aanschaffen. Maar net zoals uw producten en diensten vaak uniek zijn, zo is ook uw keuze van interieur uniek.  

Uw persoonlijke idee is niet standaard.
U kunt het ook niet zomaar in de winkel kopen. Daarom bent u bij ProfileTexim Interieurs gekomen om uw persoonlijke idee om te zetten in iets tastbaars.  
 
Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel dan: +31 (0) 33 - 245 76 24
Of email naar: info@profiletexim.nl
www.ProfileTexim.nl
© 2011 ProfileTexim Interieurs