Concept
ProfileTexim Interieurs (PTI) is meer dan een interieurbouwer. PTI is een concept. Advies, projectinrichting en interieurbouw. Wij zijn al 25 jaar goed thuis op de zakelijke en particuliere markt. Sinds 2002 opereren wij vanuit ons moderne pand op de Bezembinder in Nijkerk waar wij u graag verwelkomen op ons mooie kantoor, prachtige showroom en eigen productiehal.
Advies
Nauwgezet luisteren, is onze eerste missie. Heeft u zelf goed voor ogen wat u wilt? Wij brengen uw idee graag tot leven. Nog zoekende? De met ons samenwerkende architecten voorzien u snel van een deskundig, origineel en op maat gesneden advies.
Flexibel
Speciaal meubilair maken we in onze eigen productiehal. Precies zoals ú dat wilt en in de kleuren en vormen die bij ú passen. PTI is niet alleen goed in luisteren, maar betrekt u ook bij de uitvoering. Om deze reden hebben wij onze productiehal 'aan huis'. Mocht u halverwege het proces willen komen kijken, dan is dat geen enkel probleem. Flexibiliteit staat bij ProfileTexim Interieurs hoog in het vaandel.
Totaal
Als u met ons in zee gaat, neemt PTI u graag alle zorg uit handen. Van demontage, bouwvergunning, inrichting, levering van meubel maatwerk en de allerlaatste puntjes op de i. PTI begrijpt als geen ander dat u niet van verrassingen houdt.
Transparant
Het kiezen van een interieurbouwer is niet altijd eenvoudig. Dat wat u koopt móet immers nog gemaakt worden. Wij hebben onze organisatie dan ook uiterst transparant ingericht. Bij PTI zijn de lijntjes tussen klant, verkoop en directie kort. Dat schept duidelijkheid. Graag laten wij u laten u zien wat we kunnen.
 

 

U wilt graag een nieuw interieur. Een nieuwe tafel, keuken of servieskast.
U let niet alleen op luxe en comfort.
U wilt ook iets persoonlijks, een eigen stijl en ontwerp.  

Uiteraard kunt u standaard interieur voor uw bedrijf aanschaffen. Maar net zoals uw producten en diensten vaak uniek zijn, zo is ook uw keuze van interieur uniek.  

Uw persoonlijke idee is niet standaard.
U kunt het ook niet zomaar in de winkel kopen. Daarom bent u bij ProfileTexim Interieurs gekomen om uw persoonlijke idee om te zetten in iets tastbaars.  
 
Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel dan: +31 (0) 33 - 245 76 24
Of email naar: info@profiletexim.nl
www.ProfileTexim.nl
© 2011 ProfileTexim Interieurs