Eigen stijl en ontwerp
U wilt graag een nieuw interieur. Een nieuwe tafel, keuken of servieskast. U let daarbij niet alleen op luxe en comfort. U wilt ook iets persoonlijks, een eigen stijl en ontwerp. Iets wat niemand anders al heeft. Bij ProfileTexim Interieurs staat u als klant centraal en spelen wij uw wensen en ideeën door aan met ons samenwerkende partners. Door de binnen ons netwerk bestaande jarenlange ervaring gecombineerd met ons vakmanschap leveren wij hoge kwaliteitsproducten. U ontvangt een degelijk advies en wordt er vorm gegeven aan uw creatieve ideeën. Daarbij wordt met uw beschikbare budget en individuele wensen, kleuren en materialen rekening gehouden. Klikt u maar eens op de diverse mogelijkheden zoals onze keukens, meubels en overige interieurelementen.
Keukens
Eén van onze specialiteiten is het vervaardigen en plaatsen van maatwerk keukens. Deze worden door externe ontwerpers getekend waarna ProfileTexim Interieurs de productie en plaatsing voor haar rekening neemt. Dit betekent voor ons een mooie uitdaging. Bij de ontwerpen wordt niet alleen rekening gehouden met uw wensen en eisen maar ook met de mogelijkheid van het volledig benutten van de beschikbare ruimten. Door deze creatieve aanpak zijn fraaie geleverde en geplaatste keukens het resultaat. Na een persoonlijk gesprek waarin u uw persoonlijke wensen van een keuken kenbaar heeft gemaakt en uitvoerig bespreekt met de ontwerper, wordt een ontwerp en schets gemaakt. Deze worden daarna met u besproken. Na uw akkoord wordt overgegaan tot het maken van de verschillende elementen. Tenslotte wordt de keuken volledig bij u thuis geplaatst. Uiteindelijk heeft u de beschikking over een unieke keuken. Die staat bij u thuis.
Meubels
Of het nu gaat om het opknappen van uw favoriete tafel, bank, kast of het ontwerpen van een nieuw uniek persoonlijk meubelstuk, bij ProfileTexim Interieurs bent u op het juiste adres. Geheel in uw persoonlijke stijl kunnen wij uw interieur vervaardigen. Na uw goedkeuring gaan wij over tot het maken van de verschillende elementen. Als de diverse meubelstukken gereed zijn, komen wij deze bij u thuis installeren. Dit komt van pas want de makers van het meubelstuk zijn ook degenen die dit uiteindelijk in uw woonkamer installeren. De laatste details kunnen dan als nog worden aangegeven.

Neemt ook eens een kijkje in de voorbeelden van personen die u voor zijn gegaan.
Overigen interieurstukken
Uw persoonlijk idee is niet standaard. U kunt het ook niet zomaar in de winkel kopen. Daarom bent u bij ProfileTexim Interieurs gekomen om uw persoonlijk idee om te zetten in iets tastbaars, uw meubelstuk in uw vormgeving. Uniek! Bij ProfileTexim Interieurs wordt in samenwerking met bekende ontwerpers en architecten uw unieke interieur element gemaakt en geplaatst. ProfileTexim Interieurs staat garant voor het leveren van hoge kwaliteit en onderstreept daarmee haar vakmanschap. Reeds veel tevreden relaties zijn u voorgegaan. Wilt u meer informatie ontvangen, stuurt u ons dan een e-mail of neemt u telefonisch contact met ons op.
 

 

U wilt graag een nieuw interieur. Een nieuwe tafel, keuken of servieskast.
U let niet alleen op luxe en comfort.
U wilt ook iets persoonlijks, een eigen stijl en ontwerp.  

Uiteraard kunt u standaard interieur voor uw bedrijf aanschaffen. Maar net zoals uw producten en diensten vaak uniek zijn, zo is ook uw keuze van interieur uniek.  

Uw persoonlijke idee is niet standaard.
U kunt het ook niet zomaar in de winkel kopen. Daarom bent u bij ProfileTexim Interieurs gekomen om uw persoonlijke idee om te zetten in iets tastbaars.  
 
Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel dan: +31 (0) 33 - 245 76 24
Of email naar: info@profiletexim.nl
www.ProfileTexim.nl
© 2011 ProfileTexim Interieurs