Kantoor
Een nieuwe start is van groot belang voor uw onderneming. Is uitstraling niet mede het begin van alle succes? ProfileTexim Interieurs heeft een rijke historie als het gaat om totale projectinrichting. 'Zo praktisch mogelijk', is niet meer voldoende. Het oog verlangt steeds meer. Een prettige werkomgeving motiveert uzelf en uw medewerkers. Uw kantoor toont. Alles past bij uw eigen bedrijfsfilosofie. Praktisch en standaard omdat meer doen overdreven is. Of juist sfeervol en exclusief omdat het bijzonder moet zijn. Het plaatsen van een standaard roldeurkast is eenvoudig. Maar een wandvullend systeem is vakwerk. Bureaus, stoelen en kasten. Ze zweven niet, maar vullen de ruimte. Op een natuurlijke manier.

Voor elke werkplek een specifieke keuze. Standaard maten misstaan. U bepaalt uw eigen gezicht. Details zijn bepalend voor het geheel. De pantry, het toilet, het koffiehoekje, de kantine. Alles telt mee in de uitstraling van uw werkomgeving. ProfileTexim Interieurs heeft oog voor het geheel, weet hoe belangrijk een goed verlichtingsplan is. Bedrijven van groot tot klein vonden in ProfileTexim Interieurs een betrouwbare partner in totale projectinrichting. Ons team is groot genoeg voor een groot project met weinig tijd en klein genoeg om maximaal flexibel te blijven. Neemt u contact op met een van onze deskundigen. We laten u graag zien waartoe we in staat zijn.
Hotel
De klant is veeleisend. Waar geldt dat meer dan in de horeca? Kwaliteit en gastvrijheid staan voorop. Uw interieur is een van uw belangrijkste visitekaartjes. ProfileTexim Interieurs heeft een rijke historie als het gaat om het inrichten van hotels en restaurant. Klassiek en modern. Uiteraard spelen vormen en kleuren een doorslaggevende rol, maar wij beseffen dat ook tijd een belangrijke factor is.

ProfileTexim Interieurs hanteert een unieke turn-key formule die vooral voor horecabedrijven perspectief biedt. Herstoffering van standaard en speciaal meubilair. Geen tien verschillende bedrijven over de vloer met vervelende vertraging tot gevolg. Alles in een hand. De werkzaamheden vloeien naadloos in elkaar over. Dat scheelt tijd. En ProfileTexim Interieurs neemt de verantwoordelijkheid. U wilt immers zo snel mogelijk weer klaar staan voor uw gasten? Details maken het totaal. De receptie, de lounge, de kamers, het restaurant, buffet en bar. Mooi op elkaar afgestemd. ProfileTexim Interieurs heeft oog voor detail en biedt u vrijheid in vorm, kleur en concept. Neemt u contact op met een van onze medewerkers. We laten u graag zien waartoe we in staat zijn.
Medisch
Zorg is niet meer zoals het was. Geen patiënten, maar cliënten. Mondig, veeleisend en op zoek naar zorg van de hoogste kwaliteit. Vertrouwen is van doorslaggevende betekenis. ProfileTexim Interieurs is uw partner bij een interieur dat past binnen de formule die u onderscheidt. Vertrouwen is immers niet alleen gebouwd op uw medische expertise, maar ook op uitstraling. De moderne cliënt wil zich ondanks de omstandigheden thuis voelen in een medische omgeving. Een warm en stijlvol interieur draagt daartoe bij. Steriel wit is immers niet altijd noodzakelijk. ProfileTexim Interieurs tekent graag voor een professionele en moderne inrichting van uw specialisten-, tandarts- of huisartspraktijk. We zijn bekend met de specifieke voorschriften en wetgeving binnen de zorgsector. Bovendien zijn we gespecialiseerd in harde vloerbedekking.

Interieur speelt een belangrijke rol in uw praktijk. Het kinderhoekje is kleurrijk en stelt gerust. Uw balie is vriendelijk en uitnodigend. Uw wachtkamermeubilair is passend en modern. ProfileTexim Interieurs helpt u zich te onderscheiden van uw concurrent-collega. We weten wat er speelt in de medische wereld. Neemt u contact op met een van onze experts.
Particulier
Een nieuw interieur koop je niet, maar creëer je. Hoe vaak krijgt u de kans om het eens helemaal over een andere boeg te gooien? Hoe vaak bent u in de gelegenheid om uw eigen leefomgeving geheel in overeenstemming te brengen met uw eigen individuele wensen? Hebt u zelf al ideeën? Ons samenwerkend architect zet ze graag op papier en brengt ze tot leven. Nauwgezet luisteren staat bij ons hoog in het vaandel. We wijzen u graag op de details die u zelf wellicht over het hoofd zou zien.

Voldoende ruimte, maar nog geen uitgesproken idee over de inrichting? Scheppend bezig zijn is onze specialiteit. Trendvolgend, trendsettend, klassiek. Wat ú wilt. Met standaard meubilair bent u al te vaak bedrogen uitgekomen. Wat u zoekt is juist dat ene exclusieve ruimtevullende object. Niet te klein. Niet te groot. Precies op uw maat. Verlichting en stoffering zijn daar mooi op afgestemd. Of het nu gaat om badkamer, keuken, bibliotheek, werk- of woonkamer. Uw wensen zijn niet standaard. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten in particuliere woonhuis-inrichting. We overtuigen u graag van de mogelijkheden.
 

 

U wilt graag een nieuw interieur. Een nieuwe tafel, keuken of servieskast.
U let niet alleen op luxe en comfort.
U wilt ook iets persoonlijks, een eigen stijl en ontwerp.  

Uiteraard kunt u standaard interieur voor uw bedrijf aanschaffen. Maar net zoals uw producten en diensten vaak uniek zijn, zo is ook uw keuze van interieur uniek.  

Uw persoonlijke idee is niet standaard.
U kunt het ook niet zomaar in de winkel kopen. Daarom bent u bij ProfileTexim Interieurs gekomen om uw persoonlijke idee om te zetten in iets tastbaars.  
 
Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel dan: +31 (0) 33 - 245 76 24
Of email naar: info@profiletexim.nl
www.ProfileTexim.nl
© 2011 ProfileTexim Interieurs